vineri, 5 noiembrie 2010

The TWILIGHT SAGA: BRAKING DAWN I

Hello lume.

Am revenit la stadiul de visare cu care v-am obișnuit deja și vreau să vă informez în legătură cu ultimul film din saga Twilight „Breaking Dawn”.

Trebuie să știți că filmul va fi divizat în două părți, deoarece acțiunea este prea amplă pentru a fi inclusă într-un singur film.

Filmările pentru „The Twilight Saga: Breaking Dawn I” au început la începutul lui Octombrie și data estimată a lansării lui este 11.11.2011(of,...).

Insider-ii au vorbit despre această producție și, până în prezent pot să vă spun următoarele:
-filmul va fi o ecranizare perfectă a datelor din cartea autoarei Stephenie Meyer.
-acțiunea va include multe scene violente, motiv pentru care filmul ar putea fi inclus la categoria „Action”(mie personal, mi se pare o prostie generală).
-„sângele” va fi și el prezent într-o mai mare măsură decât în filmele anterioare, drept pentru care filmul va fi inclus și la subcategoria „thriller-horror”(hmm...ghostly:)) ).
-se votează probabilitatea destinării publicului major(adică va fi interzis minorilor), din cauza unei scene, și anume, partida de sex sălbatic dintre Bella și Edward, care ar putea influența cumva restul acțiunii...
-s-ar putea face câteva modificări în clanul „Cullen”-ilor, din cauza certurilor și tensiunilor dintre actori care au fost pe cale să anuleze producția filmului.
-până acum, filmările au decurs destul de bine și actorii se pregătesc de vacanța de Crăciun.

În altă ordine de idei, să vă prezint pe scurt ceea ce veți putea vedea în prima parte a filmului „The Twilight Saga: Breaking Dawn” :


Bella Swan, proaspăt absolventă a liceului din Forks, se căsătorește cu Edward Cullen, vampirul de care este îndrăgostită iremediabil. În noaptea nunții, apare și Jacob pentru un scurt timp, după care dispare fără urmă.

Cei doi proaspăt căsătoriți pleacă pe o insulă în luna de miere, unde Bella va avea parte de prima noapte de „dragoste”, care se transformă într-o partidă de sex violentă, din care ea se alege cu vânătăi și dureri.

Drept rezultat, ea rămâne însărcinată cu o creatură care îi va pune în pericol viața. Edward nu vrea să păstreze copilul pe jumătate vampir, care se dezvoltă bizar de rapid în organismul Bellei, provocându-i acesteia dureri de nesuportat.

În inima lui Jacob se dă o luptă continuă, până la nașterea lui Renesmee.

Filmul se termină în momentul în care Jacob își dă seama că „dragostea” lui o reprezintă Renesmee.

Hmm, sună destul de interesant eu, deci o să merite aşteptarea...

Până la lansare(pff, mult mai este) să ne mulţumim cu câteva "postere" făcute de fanii înfocaţi ai săgii Twilight.

...

       

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu