miercuri, 16 martie 2011

ANDRA E MĂMICĂ!!!!


Da, exact așa! Andra (Mihai) Măruță este, în sfârșit mămică. Astăzi, în jurul orei 10:00 l-a adus pe lume, prin operație cezariană, pe micuțul David, măsurând 54 de centimetri și cântărind 3,760 kg. Micuțul a venit pe lume la Spitalul „Regina Maria” din capitală. A primit nota 10 la naștere, în ciuda operației prin cezariană.

...

PERSONAL, eu îi doresc multă sănătate Andrei și copilului, să crească, să fie sănătos și să se bucure de el :). De asemenea, îi urez Andrei mult succes în continuare și să revină cât mai repede pe scenă!!! ANDRA, rămâi cea mai bună voce din România!!!

...

Știrea am găsit-o pe internet, acolo unde am găsit câteva dovezi cum că românii sunt cele mai mari „animale” din câte există. Priviți de ce zic asta:


Doamne, ce contează ce notă a primit sau cum a născut? Important e că e sănătoasă și ea și copilul...DE UNDE OARE ATÂTA RĂUTATE???

...


Doamne, există oare asemenea specimene în România? DA, e plin! NUMAI ÎN ROMÂNIA! Cum să comentezi așa ceva? Nu te mustră conștiința? Să condamni la moarte un COPIL, un copil pur și curat? DUMNEZEULE, nu mă miră că sânt atâtea dezastre...


....Da, alți cretini...PENTRU ULTIMA DATĂ: Andra NU este țigancă!!! Este ardeleancă 100% cu pur sânge turdean(e româncă și e din Turda) !!!!!!!!!!

......................................................................

Ei bine, cam așa stau lucrurile în România.

FELICITĂRI ANDRA, ÎNCĂ O DATĂ!

2 comentarii:

  1. Foarte frumos... felicitari Andra! Insa restu' tarani, mai sunt si oameni de valoare in Romania, prea putini dar sunt!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai dreptate! Sunt foarte putini...si chiar si acestia isi pierd valoarea..

    RăspundețiȘtergere