joi, 24 martie 2011

ÎNTREBĂRI FĂRĂ RĂSPUNS? NU CHIAR...

Hello tuturor. Pentru azi, m-am gândit să scriu ceva ce se încadrează perfect în categoria „paranormal” sau „incredibil, dar merge”.

Poate aveți în minte niște întrebări la care nu puteți afla răspunsul, deși îl vreți neapărat. Mă refer la frământări sau la întrebări despre viitor. Ei bine, știm cu toții că este, teoretic, imposibil să facem previziuni despre viitor, sau să spunem cu certitudine că „Da, asta se va întâmpla”. Practic însă, lucrurile stau puțin diferit. Există câteva modalități prin care se poate afla un răspuns la o întrebare sau la o nelămurire, un răspuns cu o probabilitate între 50 și 100%. Încep să le descriu:

1. PLACA OUIJA - cea mai „riscantă” și periculoasă modalitate de a-ți căuta răspunsul la o întrebare. Aceasta este o tabletă de lemn marcată cu literele alfabetului, cifrele de la 0 la 9 și alte simboluri. Placa OUIJA conține o planșetă(bucată de lemn sculptată în formă de inimă) sau indicator mobil care va arăta mesajul spiritului contactat prin deplasarea spre literele respective. Nu se recomandă a se folosi decât la mare nevoie și trebuie știut că, oricând, prin placa OUIJA se poate elibera un anumit spirit malefic(deoarece folsind acest instrument, lucrezi cu cel cu coarne) care îți poate creea mari probleme. Dacă vreți să aflați cum funcționează, există Google.ro, eu nu dau detalii aici.


2. BIBLIA(sau SFÂNTA SCRIPTURĂ) - Da, chiar așa, această cărțulină care se află în casa noastră se dovedește a fi un adevărat „oracol” cu puteri miraculoase. Ei bine, să vă spun cum se procedează pentru a-ți „răspunde” la orice întrebare. Înainte să vă explic cum funcționează, e de menționat următorul lucru: E RECOMANDAT SĂ FACEȚI ASTA ÎN DEPLINĂ LINIȘTE, DE PREFERAT ÎN SINGURĂTATE(singur acasă). E în felul următor: tot ce trebuie să faceți este să vă goliți mintea, concentrându-vă numai pe întrebarea/nelămurirea la care cereți răspuns. Încet, închideți ochii, concentrați-vă intens asupra întrebării, și deschideți Biblia la o pagină oarecare. Pipăiți pagina la care s-a deschis, și așezați-vă vârful unui deget pe o anumită zonă a paginii. Deschideți ochii și citiți versetul pe care l-ați „ales”. Răspunsul se află în acel verset, tot ce trebuie să faceți este să interpretați ceea ce scrie acolo. Simplu, nu? Și chiar funcționează. Pe mine, m-a ajutat această „tehnică”.


3. PENDULUL - e utilizat în radiestezie. Detalii găsiți pe același Google.ro .


4. „PIETRELE-ORACOL” - cea mai simplă modalitate de a găsi răspuns la întrebări ale căror soluție poate fi „DA” sau „NU”. În ce constă această modalitate? Simplu, aveți nevoie de 3 pietre, alese cu grijă, de mărime mică(să vă intre în palmă, de mărimea unui zar). De reținut: pietrele trebuie să fie rotunde, fără urme sau zgârieturi, nu au voie să fie colțuroase, și trebuie să fie de 3 culori: una albă, una neagră și ultima, de culoare roșie.

Eu le folosesc acestea. Nu sunt perfect rotunde, dar sunt netede și numai bune :).

Cum funcționează? În principiu, e nevoie de cineva care să arunce pietrele(nu oricine, cineva care știe/poate să își canalizeze energia în palmă în timpul în care le ține în mână-e foarte imortantă chestia asta), dar se poate și de unul singur(cum fac eu). E nevoie de ceva concentrare și atât. Pui întrebarea, și arunci/spui persoanei să arunce pietrele(nu din avion :)), doar destul încât să se împrăștie). O să aveți următoarele cazuri:

Dacă piatra albă este mai aproape de piatra roșie(vedeți imaginea de mai sus), atunci răspunsul este DA.


În acest caz(imaginea de mai sus), se observă că piatra neagră este mai apropiată de cea roșie, rezultând astfel răspunsul „NU”.

Dacă pietrele se aliniază în această formațiune(foarte des se formează un triunghi perfect echilateral-ciudat, așa-i?), puteți să mai încercați o dată, sau să considerați aceasta ca un refuz(pietrele nu dau niciun răspuns, sau răspunsul este „NU SE ȘTIE”).

Dacă se întâmplă asta(ce-i drept, mai rar, dar se întâmplă), asta indică faptul că trebuie să vă opriți, din cauza unui surplus de energie negativă. În traducere liberă, pietrele spun „N-am chef acuma, altă dată! :)) ”.

...

Celelalte modalități sunt: etalările de cărți de Tarot, metoda „visul din pahar” sau metoda oglinzii, dar asta necesită un grad mare de concentrare și meditație(antrenament mult).

.......

Cam atât pentru un moment. :)




Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu