miercuri, 23 martie 2011

DACĂ POȚI CITI ASTA FĂRĂ SĂ RÂZI, EȘTI UN SPECIMEN RAR =))

Hello lume. Am revenit cu ceva interesant.

Nu zic, dar spun: GOOGLE TRANSLATE face victime serioase :)).

Priviți aici, o biografie a cunoscutei ANDREA TEODOROVA(SAHARA):

Teodora Andreeva Rumenova / Andrea / a fost nascute si crescute în Sofia. Chiar si în vârsta nevrastna / 4 ani / a început sa se ocupe de ceea ce nu este arta - muzica, pictura, balet. Genus este profund si de familie în legatura cu artele muzicale. Bunica ei iubit / care a fost numit - Todorka Ahtarova este o fosta dansatoare si director adjunct în lung Nat "Ivan Vazov". Primul este varul Boris Karadimchev. Ea strabunica este un fost violonist si strabunic - Michael Ahtarov lung dirijor al corului "teava". Ea alte strabunica a fost solist în teatru "renastere", care este acum Blue City, cu Mimi din Balcanii de neuitat. Ivan Vazov însusi a fost impresionat de ea si de performantele personale lauda.
Andrea de mica mica si de a lua lectii de canto si pian solfeggio de matusa lui, care este o cântareata de opera si fostul solist al Vratsa opera. Distractie si sa învete sa joace chitara de la bunicul lui, care, împreuna cu vechea scoala amintiri de baietesc grupuri care s-au facut-o o data transmite lovit toate melodiile din oras si repertoriul lor. Toate acestea sunt combinate cu Scoala de balet clasic, pe care Andrea înca înregistra în patru ani. Aceste activitati continua în sport de dans.
Teddy are un frate si 3,5 ani mai putin decât ea. Cel mai mare rol în viata ei joaca bunica ei Todorka Ahtarova pentru a salva prima balerina a fost un model, un minunat cititor si incredibil om. Aceasta este cea mai apropiata persoana în primele 18 de ani de viata: prieten, care a fost întotdeauna la ei, care este recunoscator pentru tot si va ramâne pentru totdeauna în inima j.
Una dintre cele mai mari pasiuni ale Teddy este pictura, care este ocupata de treisprezecea aniversare în scolile speciale. Ulterior, în loc de artistice liceu, ea are la Scoala de engleza si, în final, a refuzat sa trateze cu profesionalism cu art.
În timpul lor de formare, în primul rând Privata engleza Liceul "William Shakespeare" este înregistrata în folk cor de bubbly Doamna Baltakova / aproximativ 15 de ani. Andrea canta despre oameni în 2 ani în care a câstigat o multime de premii.
La saisprezece ani Andrea a început sa se implice serios cu muzica: lectii de canto si solfeggio. A primit o propunere de înregistrare a albumului, dar în domeniul bulgara muzica pop. Ultimul punct este refuzat.

2002.: 15 ani de a câstiga titlul de Miss Sofia 2002.

2005.: Doar un singur sezon de 18, a castigat trei concurs. A devenit prima persoana care a "Xground" si a semnat un contract cu o agentie de moda. Apoi, de "supermodel din Bulgaria" premiat "Super model de privitori" si "supermodel de vodca off" si dreptul de a participa la concursul Miss Turism Bulgaria în 2005, care devine deja aprobat zavetno 1 loc. În 2005, doar un an a devenit una dintre cele mai dorite modele dorit si, în special pentru fotografii. În ciuda repede serie de cariera si anunturi, comentarii si fotografii luate de Teddy ca un hobby o astfel de activitate.

2006.: În luna mai, a absolvit scoala de învatamânt secundar, în PCHAG "William Shakespeare" si a 11 ani de scoala studiaza germana Aliantei în Bulgaria - la Institutul Goethe.
În acest an ea a facut primii pasi de scena muzicala cu directorul Lucy Ilarionov. În luna iunie, de debut a lansat piesa "Ca un strain, si în luna august si de debut video împuscat de la mare si în Boyana. Apoi a aparut ideea de a artistice sale pseudonim - Andrey de la o familie de cantaretul, ca nume are deja Theodora de punere în aplicare. Ambele cu Lucy place asa ramâne. Luni, în august clip este rotit pe toate televiziunile si muzica se transforma rapid într-un romantic de vara a lovit în avizul de ascultatori. Comanda se repeta pe toate statiile radio. Mai mult decât atât, odata cu lansarea lui Teddy cariera muzicala devine fata Selectati Vodka si likat totul panouri în toata tara. Succesul de la primul clip este de a stimula în continuare. În acelasi timp, si care îndeplinesc dragoste din viata mea / ca este pentru Kubrat. În octombrie 2006 apare pe coperta a revistei "Maxim". Desi revista este erotic Andrea a avut o sedinta foto în lenjerie si arata-i si aceasta experienta este nimic nou.
În octombrie 2006 Andrea a devenit cel mai bun om de Azis si Nicky chineza cu Dessislava. De asemenea, un memorabil si cel mai important, incredibil de usor de distractiv experienta.
La sfarsit de an, cantaretul a semnat un contract cu compania "Payner" si, în decembrie ea a lansat piesa "Nu sunt atât de" - acopera de celebrul cantec Lepa Brent.

2007.: Andrea trage clipul la piesa 3 rece sensibilitate (care a implicat Kubrat), "fara tine" (o melodie care a stabilit, de asemenea, în sine ca un hit) si "minti frumos". Filmat într-unul din cele mai populare anunturi Planet Mobile cu Emily, Gergana, Gallen si Boris Dali. Si a reusit sa faca o sedinta foto provocatoare cu Azis si chineza. Pentru prima data, participa în cadrul a doua concerte la stadiul de NPC: "Buna reuniune de prieteni si de 6 ani Planeta TV. Vara anului 2007, din nou, sa dovedit fatala pentru ea si ea sgodyava pentru Kubrat.

2008.: - În luna martie a pietei merge Andrea album de debut "Foc în sânge. În albumul include 14 piese, aproape toti autorii - un lucru curajos pentru a începe punerea în aplicare. Asta luni si a lansat videoclipul la piesa "Frica". În aceeasi luna Andrea facute de promovare a albumului colecteaza multi dintre colegii lui din nou club "Plazza". Andrea acest defineste ca fiind unul dintre cel mai fericit momente in viata mea. Dupa aparitia a doua noi Album emergente ca melodiile ei preferate de fani si Andrea rapid înregistrat TV versiune de "fals de fericire" si "nu tine", respectiv, în aprilie si mai 2008 "Nu este primul cânta o balada de o mare cântareata de succes neasteptat pentru ea. În luna mai si Andrea Kubrat câstiga premiul "The sexy pereche de 2008, în" Noaptea de sex bomba. "
Andrea lanseaza în iunie ametirea video la piesa "Nu am nici un motiv, cu un film poveste.
În aceeasi luna a tinerilor cantaretul a facut o miscare neasteptata - împuscat pentru acoperirea de "Playboy" Crearea / vorbit ca / una dintre cele mai frumoase si elegant sedinta foto. În iulie si august Andrea participa la turneul de "Payner" Planeta Derby Plus. Ea a deschis concerte cu luminoase spectacole, care a demonstrat, pe langa rochii impresionante virtuale dansuri si artistry. În spectacolul pregatit cu balet "Veda Junior" Andrea merge pe scena într-o piramida din sticla. În luna august si a lansat primul video de duet cu Andrea români star Kosti ionii la piesa "Numai Dumnezeu".
În timp ce în culminant cântec de vara a devenit rapid un hit.
In prezent, cantareata, care clandestin vise Departe de vacanta romantica insula cu comori si este descris în cinci cuvinte: bogat, ambitios, sensibil, deschis, kupondzhiyka de lucru pe un alt cântec si video aderarea la motto-ul lor "Întotdeauna înainte, niciodata înapoi!

...

BINE, NU AȚI LEȘINAT DE RÂS? :))

Acuma, vă dau adresa originală, să nu ziceți că am făcut asta doar așa:

http://dydydyana.sunphoto.ro/Andreea_Teodorova/pagina20

Dacă intrați acolo, o să vedeți cum „autoarea” a postat acest text fără să citească ce prostii scrie :)) .

...

Eu m-am distrat pe cinste, am căzut jos de pe scaun de râs, sper că și voi(nu sper că ați căzut :)) ) ați râs puțin.

Și că tot vorbeam de ANDREA TEODOROVA, m-am gândit să pun o fotografie(e o minunăție de fată):


Revin :).

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu