miercuri, 23 mai 2012

EUROVISION? SIMPLY FUCK YOU!

NU CRED!
...
De ce la noi mă, tot timpul?
S-a văzut clar că Elena a avut probleme cu casca, a și arătat asta, doar că virgulă cameramanul a reușit să nu filmeze întreaga scenă!
De ce mă?
A cântat foarte bine, piesa superbă, de ce trebuia să o strice „cineva”?
Deja se speculează pe Youtube și pe net cum că am fi sabotați, și cred că așa e, toți au cântat okay, fără probleme, doar Elena a întâmpinat „issues”.
Oricum, frumoasă redresare pe final, se vede că e profesionistă, o alta s-ar fi încurcat de tot.
În orice caz, intrăm în finală, piesa e foarte votată și se vrea favorită din Australia, Austria, Azerbaijan, Finlanda, Moldova(ăștia normal că ne votează, că și noi îi votăm pe ei), etc.


FELICITĂRI MANDINGA, ROMÂNIA hai că putem!





Mda, păcat, mare păcat...și se mai cred buni organizatori..oricum ceva e putred la mijloc...o fi invidia fiindcă Elena a fost prea sexy pentru ei?

7 comentarii:

  1. Se numeşte sabotaj. dacă-mi aduc aminte, Suedia se ocupă de asigurarea transmisiunii.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am fost sabotați. Dar uite că, nu ne-a împiedicat să intrăm în Finală!
      :)

      Ștergere
  2. DA! Adica sunt de acord cu voi:)) plus ca se vede la un moment dat ca zice ca are probleme cu casca si data va uitati putin mai incolo nu pot sa va zic exact la ce minut isi scoate casca. I mean, realmente canta fara casca si mie mi se para ca nu a cantat rau deloc! Way to go Romania!>:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe la 1:25-1:29 se vede ca zica ca numerge casca, iar la 1:39-1:41 se vede ca-si socate casca din ureche!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect...nu prea au fost corecți, trebuia să ne lase să repetăm piesa, Spania a făcut asta anul trecut, dacă mai țin io bine minte.
      But, ne-am calificat :)

      Ștergere
  4. Ok,sa incep:) 1.Acolo nu e nimic spontan,adica acolo inainte de fiecare transmisie live se fac muulte repetitii cu costum,fara costum,cu negativ,fara negativ si nu in ultimul rand se stabileste de inainte cum si din ce unghi o vor lua camerele,deci prin urmare nu au filmat toata scena cu gesturile pentru ca nu asa era stabilit de dinainte.2.Anul trecut incidentul cu Spania,era mai grav zic eu,atunci a urcat un individ pe scena si putea sa fie ranit interpretul,ai nostrii nu au repetat piesa pentru ca nu au vrut,organizatorii i-au dat sansa sa repete piesa dar au refuzat.3.Nu este vorba de nici o conspiratie impotriva Romaniei.A fost o simpla greseala si .Accidente se intampla ori cui,Loreen castigatoarea editiei de anu asta a inghitit un fulg de nea in timpul interpretarii si a inceput sa tuseasca,Romania cand a cantat pentru punctele juriului a gafat,Elena a uitat versurile piesei,a facut o scurta pauza si apoi a cantat in continuare,oare sa fie si asta o conspiratie?Oare organizatorii i-au sters memoria?(spun asta pe un ton extrem de ironic!)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si apropo?Australia?Vorbesti serios?Pot vota doar membri EBU,si din cate stiu eu Australia nu e membru!

    RăspundețiȘtergere