vineri, 30 septembrie 2011

CEL MAI CRÂNCEN RĂZBOI AL NEAMURILOR..EVIDENT, DOAR PE YOUTUBE!!!

Nu o să zic mai multe decât după ce priviţi poza:


AVERTISMENT! DACĂ AI SUB 18 ANI, NU APĂSA BUTONUL...ADICĂ LINK-UL, CĂ BUTON NU MAI AM! =))

Bă, de ce ai apăsat? Şi doar ţi-am spus!!! Doamne Dumnezeule..dacă nici atâta nu ştim...O, mânânce-te supăru!!!-asta special pentru Dianaaaaaa Pălăria :)) .
Well, poza:







































Bun, pe frontul numărul 8 cele 3 neamuri se luptă pentru dreptate şi independenţă naţională!!!! După o urare făcută de un huhuhuhuhungur(vedeţi acolo, io unu sincer nu pricep ce fekete bekete noapte afară zice ăla, da mă rog), intervine un ardielean de-a nost şi îi zâce una bună(a se vedea com nr2, lol sloboz..încă râd ca prostu :)) ), intervine încă un românaş cu gânduri de pace(com nr.3)-hai România! Hai Ardealuuu că a nost îi! :))
Apoi, intră din nou un huhuhuhuhungur din neamul lui Corci Feri Lotzi Otilo-ştiu cum se scrie, dar aşa îmi place :)) din nou aceeaşi formulă Feketebekete noapte-n drum...:)) apoi, un alt românaş face o constatare inteligentă pus în ghilimelele pe care momentan nu le găsesc nicăieri:))) după care îşi etalează toate cunoştinţele  acolo(a se vedea com. nr. 5,6&7).
Se găseşte în cele din urmă un OM care să medieze conflictul, ceea ce e de apreciat(CLEVER), după care urmează o fantezie erotică visată de un alt concetăţean de-al nost.
Apoi, vine EPIC-ul: un englezoid îşi spune discursul lui pentru pace(suck it :))))))
...
Lupta se continuă pe fronturile următoare :))
...
Cum eu sunt naţionalist din fire, na-vă f#"¤%ă în %/¤" de huhuhuhuhuhubozgori!!!



O zi bună! :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu