duminică, 11 decembrie 2011

O, BRAD FRUMOS...WAIT, WHAT?

O mică plimbare cică nu strică, dar nici nu te ajută foarte mult, dacă afară e o ceață de nu îți vezi lungul nasului și e ora 7 seara(PM). 
Din lipsă de ocupație, am zis să merg până în centru, să văd ce mai e nou(neah, nici vorbă, dar nu aveam ce face). Mi-am luat deci echipamentul anti-frig și pe drum, vere.
Nu am fost singur, am fost cu o prietenă(<3) și am ajuns în Parcul Central(locul ăla cu pomi mari și bănci rupte, exact...ăla), unde s-a împodobit singurul brad `măreț` în viață.
Am făcut și niște poze, mă rog, dat fiindcă era ceața aia și blițul nu mă ajuta prea mult, nu au ieșit foarte grozave, cu tot cu autofocus-ul de care mă bucur(mda). Nici nu mă miră că au ieșit "în ceață", însă una mi-a atras atenția în mod special. Bine, nu pe moment, dar după ce am ajuns acasă și le-am `developat`, am observat ceva...nu știu care ar fi cuvântul pentru ceea ce am observat(vă las pe voi să spuneți).
Cum spuneam, poza este aparent simplă(calitate..hm, cameră de 5mpx, deci bună) și normală. Însă există ceva ...deosebit în ea. Să vedem câți dintre voi vedeți asta.


Hm, se vede?

Nu?
Ei bine, am înconjurat „zona” suspectă pentru cei care nu văd  bine.



Faceți bine și nu îmi ziceți că nici acum nu vedeți.
Prin ceața densă..se poate observa o siluetă absolut sinistră...un craniu, un ochi mare, un nas lung care se contiună cu un fel de rânjet...
Cu alte cuvinte, parcă ar fi un fel de demon. 
Am mai văzut poze pe net asemănătoare...în care apar siluete ciudate, unele trucate, altele nu, ei bine, asta e 100% originală, fără niciun fel de retuș digital sau amprente de photoshop. 
Eu, nu știu ce să zic, m-a impresionat această captură fotografică și zic că mi s-a meritat plimbarea, cu toate că o entitate cretină și retardă și tâmpită a făcut să îmi pierd cablul de date(nu întrebați ce căuta cablul meu de date la o plimbare în oraș :)) nu am niciun fel de explicație logică pentru asta...).
Vă las să comentați voi poza și să îmi cereți autentificarea actelor de nebun :)

3 comentarii:

  1. duda, drop the insanity, i beg you! Where's the photo taken anyway? Sm?

    p.s i'm going home next week on tuesday, i know is barely this week Monday but it'll fly fast:))

    p.s miss you come carroling!

    RăspundețiȘtergere
  2. Yeah, I was certainly sure that you won't believe it...
    Well...Carroling...hm, is this a real word? :))
    Miss you too >:D<

    RăspundețiȘtergere
  3. You ar starting to piss me of>:P Caroling ha. Like a boss!:)) Really really miss u>:D<

    RăspundețiȘtergere