joi, 8 decembrie 2011

梦中的额吉

Am primit o recomandare din partea unui close friend(Adițăăăăă mersiii!!!), și nu am putut rezista tentației de a vă împărtăși și vouă uimirea și totodată frumusețea muzicii chinezești.
Înainte de toate, vă spun doar că băiețelul pe care îl veți auzi cântând mai departe, are 12 ani și a participat la concursul internațional, devenit cunoscut și la noi abia anul acesta, și anume „X are talent”(unde X e numele unui stat).
Nu prea înțeleg io chineza(okay, nu știu nici măcar un cerc ce poate însemna :)) ), dar am căutat ceva informații despre acest Wudamu(cred că ăsta e numele lui) ți am descoperit niște lucruri triste care mă fac să înțeleg câte ceva din cântecul pe care îl interpretează..WOW!
Din ceea ce am găsit pe net, el și-a pierdut părinții, și locuiește cu bunicii(nu întrebați din care parte..că nu știu).
A mai spus că virgulă cântecul l-a ales special, deoarece, acasă, îl cântă când îi vine dor de părinți, în special de mama lui, ceea ce mă face să concluzionez faptul că este un cântec adresat părinților, sau mai precis, mamelor.
Oricum, vocea este incredibilă, și deși nu am priceput nici măcar un singur cuvânt din ce cântă, mi-au dat lacrimile involuntar...este magie, pur ș simplu, magie...




Incredibil...incredibil...și mai vorbiți de Puță Americană ăla...ACESTA se numește talent, nu ăla...că se screme de inimă și de baby, baby..ami nou și-o pus cercei, este drăguță cu cercei, arată ca un mic travestit.
...
Luați de aici cultură. :D
Aceeași melodie o cântă în finală, sau mă rog, cred, dar mult mai intens...
P.S.: Pentru plictisiți, derulați direct la jumătate...deși e interesantă povestea lui(bine nho, pozele și filmările cu casa aia...:D ).




....Când o cânta puța ăla pe sfert cât de bine cântă acesta, atunci o să zic...mda.

...
Până atunci, mă înclin în fața acestui mic și totodată MARE, MARE talent.
Sper să mai aud de el în viitor!

4 comentarii: