joi, 21 octombrie 2010

DOAMNE...

Hello...sau mai bine zis "Bună seara!".

Am revenit foarte repede căci, din nou, din lipsă de ocupaţie, am navigat pe net în căutare de lucruri interesante...şi am găsit!

Înainte de a începe, vreau să spun următoarele: imaginile pe care le veţi putea vedea în următoarele momente, nu sunt deloc editate sau trucate. SUNT REALE! Ştiu, o să vă vină greu să credeţi, dar clipa cea "mult-aşteptată" se apropie! Anti-Hristul şi-a ales deja oamenii şi a început "convertirea" la satanism. Ştiu că, pare imposibil, dar este cât se poate de adevărat! Deja procesul de "satanizare" a început prin introducerea MICROCIP-ului inscripţionat "666" pe noile buletine, paşapoarte, etc. intrate în vigoare anul prezent, în România. Oameni buni, clipa se apropie! De ce să nu protestăm? NOI, oamenii de rând suntem majoritari, şi fără noi, EI(preşedinţi, parlamentari, etc.) nu pot face nimic! Aşa că, de ce nu începem şi noi, o răscoală? ...

Acum că v-am lămurit, aruncaţi o privire următorului clip care prezintă nişte imagini...ŞOCANTE!


......................................

Acum v-aţi convins? Dacă nu v-aţi lămurit în totalitate, vă rog să căutaţi pe GOAGLE :))  : "VERICHIP"  . Vă veţi convinge sigur!

Înainte să închei acest post, vreau să vă mai arăt încă ceva absolut BLASFEMIC şi DE NECREZUT! Citiţi cu atenţie!

http://paginacrestina.com/NumarulFiarei/acum.html

Citez:"Apocalipsa 13:18 demonstreaza ce Dumnezeu minunat avem. Ca sa nu ramana nici un dubiu cine este fiara al carui semn va fi impus locuitorilor pamantului, Apocalipsa mai da o posibilitate de identificare. Numarul fiarei, care este 666, arata clar ca fiara este o putere politico-religioasa, si nicidecum un cod sau un cupon de plastic. Mai mult, 666 nu este un numar aritmetic ce se va scrie pe frunte sau pe mana, vizibil sau invizibil, ci este un numar de om, care poate fi socotit, nu citit. Biblia spune ca trebuie o minte plina de intelepciune pentru socotirea acestui numar. Ca in orice problema de matematica, si in socotirea numarului 666 trebuie sa pornim de la un factor cunoscut. In primul rand, este un numar de om, si nicidecum o cifra sau un numar aritmetic. Al doilea lucru pe care il stim este faptul ca 666 este numarul fiarei, si nu al lui Pitagora sau Aristotel, matematicienii lumii. Si acum, considerand ca fiara este papalitatea, deci numarul 666 este numarul sistemului catolic, gasim ca pe coroana papala este scris un nume: "VICARIVS FILII DEI". 

V__I____C__A___R__I__V__S
5 + 1 + 100 + 0 + 0 + 1 + 5 + 0 = 112

F__I___L__I__I
0 + 1 + 50 +1+1 = 53

D____E__I
500 + 0 + 1 = 501

112 + 53 + 501 = 666

Acest nume inseamna "LOCTIITORUL FIULUI LUI DUMNEZEU".

In primul rand, acest nume/numar este o blasfemie, deoarece nimeni nu poate sa se declare Dumnezeu, daca nu e Dumnezeu, decat daca huleste. In al doilea rand, literele cu valoare numerica din acest nume sunt egale cu numarul 666." 

Deci...ce mai puteţi spune acum? Chiar că nu ăncape îndoială...până şi câteva din feţele bisericeşti au căzut, neputând rezista ispitei...

Închei acum acest post, dar nu înainte de a vă spune: "DUMNEZEU SĂ NE BINECUVÂNTEZE ŞI SĂ NE CALEA LUI CEA DREAPTĂ!".

Doamne, nu ne lăsa pe noi, cei ce nădăjduim întru Tine...AMIN!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu