duminică, 27 noiembrie 2011

SUPUSUL SATANEI - O LECȚIE DE VIAȚĂ

Titlul nu este întâmplător, ci este titlul unei cărți pe care astăzi m-am gândit să o recomand cititorilor mei fideli și nu numai.

...
DESCRIERE:
Nu știu cum aș putea să descriu toate câte se petrec în carte, mai precis în cele două volume. Pot doar să descriu starea mea după ce am terminat de citit ultima frază din volumul II, cel finalizator. 
Prima mea reacție a fost ceva de genu: „Wow...s-a terminat?” 
Toate întâmplările, mai precis toate peripețiile personajului principal se învârt în jurul întrebării „De ce?” 
Întrebarea este deseori în gândurile personajului principal care este forțat să se maturizeze înainte de vreme, și trece prin niște încercări foarte grele pentru vârsta lui, însă toate astea având un scop bine motivat: să îl cunoască pe Dumnezeu.
Dacă în volumul I, ne este prezentat ca „Nicu, copilul devenit rău peste noapte”, în volumul II, după ce este martor al unei tragedii petrecute din vina lui(dacă citiți, aflați despre ce este vorba), Nicu hotărăște să își corecteze greșelile și vrea o viață liniștită, lipsită de alte probleme. 
Însă nu se întâmplă așa cum crede, și din nou ajunge pe mâna răului. 
Volumul II se încheie într-un mod surprinzător și neașteptat, Nicu aflând răspunsul la întrebare...
...
Precizez că volumele au un număr mediocru de pagini(220 pagini vol.I și cca. 264 pagini vol.II), și nu pot să o clasez la un gen anume. 
Autorul a cuprins în ea mai multe genuri, de la aventură, dramă, fantastic, dragoste, thriller până la religie.
Cartea este scrisă de Nicolae Ciobanu într-o română impecabilă. 
...
Eu recomand această lectură, pentru relaxare și pentru găsirea unor răspunsuri la întrebări pe temă religioasă.
Cartea este recomandată în special persoanelor a căror credință se clatină sau se află într-o stare de nesiguranță, eu vă asigur că, după ce ve-ți lectura această „poveste”, o să vă puneți pe gânduri.
...
Eu am găsit cartea pe cunoscutul scribd.com, și mă bucur că am reușit să descarc ambele volume în format PDF, înainte să se șmecherească și să interzică free download-ul. 
Am dat un search rapid pe gugăl și mare mi-a fost mirarea când pe același scribd.com am descoperit că se găsește încă și e disponibil un free download cu câteva condiții(vă descurcați, nu-i stres). Dacă nu, mă puteți contatca și vă voi trimite pe e-mail volumele în format PDF.
...
Prin urmare, cartea se află chiar aici:

VOLUMUL I
și
VOLUMUL II

Eu mă retrag și vă doresc o lectură plăcută și sper să reveniți cu comentarii referitoare la carte, aș fi onorat să discut cu voi pe tema aceasta.
O duminică plăcută :)


 

6 comentarii:

  1. Sti? Am un profesor a carui eterna intrebare este "de ce?", amu ma-ntreb oare ii supusu` satanei?:)) Wow the book sounds great, hope you enjoyed it, maybe i'll look it up! >:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. >:P i'm mad, you better do something to make me feel good again>:P

    RăspundețiȘtergere
  3. Draga Ochi al Realitatii, ma bucur foarte mult ca ti-au placut cartile mele. In 2012 voi publica un nou roman care sper sa te impresioneze si mai mult.
    Iti doresc succes si, apropo, ai un blog super!
    Cu respect,
    Nicu Nicolaescu (Nicolae Ciobanu)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești un geniu, omule..ai tot respectul meu :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Am citit de curind si eu volumul I,chiar rind cu rind mi-a placut foarte mult imaginatia artistica a scriitorului si modul de expunere in limba română impecabila,cum au mai comentat si altii.Va urez succes si asteptam alte romane,care sa ne impresioneze si mai mult.

    RăspundețiȘtergere