marți, 15 noiembrie 2011

INCREDIBIL! ȘOCANT! OCHIUL LUI SAURON LOVEȘTE ROMÂNI(C)A!!!!!!!

Nu este 11.11.11, nu este 12.12.12, nici 13.13.13...este PREZENTUL, adică 19.42..scuzați, m-am uitat la ceas :)), este 15.11.2011, România, județul Dâmbovița(sudiști..).
Nu vom detalia(poate doar puțin) întâmplarea incredibilă, dar vom reconstitui povestea de la începuturi...
...
Într-o galaxie foarte, foarte îndepărtată,..BIIIIINEE...poate nici chiar de la începuturi(ar fi mult de povestit), nu se cunoaște exact data, dar asta nu este cel mai important aspect, practic pe mine nu mă interesează.
....
Anul 1937, vara(să mor de știu dacă a fost vară sau nu). John Ronald Reuel Tolkien trăznil-ar că multe nume o avut, mă rog, a început să scrie primul volum dintr-o viitoare serie de 3, care urmau să îl „facă foarte cunoscut și faimos, și anume, primul volum din trilogia „Stăpânul Inelelor”, mai precis „Frăția Inelului”.
Filmele au mers ca turnate, nu asta era ideea..din nou.
Personajul(ce $%# mea, un ochi computerizat ăla nu îi personaj, îi un $^#%@$#@$! ) care întruchipează răul și pe care Frodo tre să îl înfrunte, moare distrus când Frodo aruncă în vulcanul cela ultimul inel al puterii(da de unde, moare din cauza bateriei de la laptopu ălora).
A trecut destul timp de la apariția ultimului film...se știe că, virgulă, câteva scene din teribila luptă a oamenilor(amestecați cu tot felu de creaturi) contra ălora cu fețe de monștrii de Halloween, s-au flmat în Românica, mai precis, la Vulcanii Noroioși.
Spritele, aparent s-au calmat, dar ÎNTR-O ZI, Ochiul Lui Sauron a ÎNVIAT!!!!!!!(...cu moartea pe moarte călcând...etc.)
ȘI NU S-A ÎNĂLȚAT DE ORIUNDE, ci din cel mai întunecat/întunecos loc din țară!


URMEAZĂ SĂ AFLAȚI CEVA DE SENZAȚIE!!!!(APĂSAȚI MANETA)


OCHIUL LUI SAURON s-a ridicat, deci, din cel mai înspăimântător și mirositor loc din țara noastră!!!
BANG! BANG! BANG!(fulgere, fulgere, fulgere, fulgi..)
Toaleta din fundul curții lui tanti Maria(asta nu-i cu tătu) a servit drept loc de înviere și de reîntrupare a acelui răufăcător!!! 
Tanti Maria este bulversată și susține că a fost chiar VIOLATĂ de Ochiul Lui Sauron care își face veacul în buda personală! 
Incredibil! Oare va reuși Frodo și de această dată să lupte cu puterea(lu mă-sa, că inelul l-o aruncat) hârtiei igienice(DELUXE) ca să îl doboare pe Ochiul Violator din buda lui tanti Maria??? 
Da, asta este, din păcate am divulgat informațiile secrete...următorul film din seria(nu mai e trilogie) „Stăpânul Inelelor”, dă startul unei noi serii „Stăpânitorul Toaletelor”, prima parte fiind „Buda lui Sauron”!!!!!!!!
Trailerul este momentan inidisponibil, dar avem o primă poză OFICIALĂ cu personajul principal, acesta fiind reprezentat de tânăra(de vreo 70 de ani) Maria Paraschiv(tulai, și are și nume de sfântă...FML).
Fără alte introduceri(că amu tăt introduc :)) ), POZA OFICIALĂ:


Prin urmare, rămâne de văzut ce se va întâmpla pe mai departe. Filmările au început, dar se filmează greu din cauza mirosului insuportabil al lui Sauron(Ochiul Maro).
Data lansării nu este stabilită, dar voi reveni cu informații și cu bucăți din scenariul filmului.
Până la următoarele informații, rămânem în suspans total!
...
Eu vă las, merg să verific dacă nu cumva puța, ăă, puiul lui Sauron se ascunde prin buda mea, nu vreau să fiu violat!!!!!! 
**************Păziți-vă cururile în budă, RĂUL tronează ACOLO!!!!!****************

15 comentarii:

  1. Ai uitat sa ne spui daca tanti a fost multumita de viol sau nu. Acolo in Dambovita multe se mai "petrece", am fost si eu la Fieni, Pucioasa, Targoviste si Branesti. Lumea este tare, dar tare cum sa spun sa nu iti jignesc cititori?...Tac...

    RăspundețiȘtergere
  2. :))
    Păi, tanti...dat fiindcă nu era Viorel Violatoru, bănuiesc că Sauron s-o fi descurcat :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Scuze pentru dublu comentariu.
    P.S.: Mai bine scrie un articol si povesteste-ne cum a esuat balena de tanti Maria exact in satul ala. Pentru ca totusi balenele nu "cresc" in garla.

    RăspundețiȘtergere
  4. @Un nebun, eu sincer cred ca a avut nevoie de ceva ustensile de la descarcerare ca sa poata sa o violeze. Ma tu sti cum sta problema cu astfel de femei? Exact ca aia cu castravetele:)))

    RăspundețiȘtergere
  5. Hm, păi, ar trebui să îi iau interviu lu mică-sa, și e imposibil din cauza avansării în putrefacție a acesteia :))
    Lăsăm totul pe mâna lui..pardon, pe Ochiul lui Sauron :))

    RăspundețiȘtergere
  6. Las că Frodo ăla micu se ascunde sub fustă, ce credeai? :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce wc solid are:)) Nu ma pot abtine sa nu ma uit la poza aia. Un numar de contact nu ai? Sa ii iau si eu un "interviu".

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu am...vezi poate îl afli și tu pe Sauron pă undeva :))

    RăspundețiȘtergere
  9. Crezi ca ma ia ala in seama? Nu corespund deloc cu ce-a ce lui ii place. Ui in poza. M-am indragostit ma. Fac apel la tine, ajuta-ma sa imi gasesc balena asta fericirea

    RăspundețiȘtergere
  10. Hm, tanti Maria Paraschiva Flofteia asta?
    Păi...cred că îl înfurii pe Sauron și apoi, te împroașcă cu..lavă :))

    RăspundețiȘtergere
  11. I have no ideea de unde ai procurat acest material, dar increfickindibil dude:)) Multe poate nascoci mintea umana:)) sau whatever:)) miss you>:D<

    RăspundețiȘtergere
  12. Well...believe me, nici io nu mai stiu de unde am luat aia :))
    But the story seems to be a SUCCESFULL(wtf am scris here???) BOOK ..o continuare a seriei..
    Wtf, asta suna a parodie marca JE :))
    Oricum, mnun mai gasim peste tot :))
    Tant iaia rulllllllllllllllllllz!!! =))

    RăspundețiȘtergere
  13. Prea tare ... Ochiul lui Sauron e rau ...

    RăspundețiȘtergere