miercuri, 23 noiembrie 2011

BREAKING DAWN...ULUITOR, FENOMENAL...FANTASTIC!

Am văzut, deci, filmul pe care l-am așteptat un an și ceva să apară.
Și se pare că nu m-a dezamăgit deloc!(mă, rog, poate puțin)
...
N-oi fi eu un critic de film, dar având în vedere că am citit cartea și cunosc povestea de-a fir de păr, am câte ceva de adăugat.
Încep cu începutul. M-a uimit...totul se declanșează atât de repede...Jacob vede biletul ăla, pardon, invitația la nuntă, se înfurie rău de tot(săracul, pe bună dreptate) și fuge...unde, nu se știe.
Bella ar trebui să fie îngrijorată, să îl caute(așa e în carte), dar aci, ei bine, aci, ce face? Probează pantofi, fi-i-ar(nci nu cred că am scris bine) pantofii...
În plus, cică visează un masacru la nuntă, ceea ce în carte nu țin minte să fie...dar poate mă înșel.
...
Nunta..ei bine, cartea spune mai multe detalii...rochia nu îmi place, să fiu sincer, parcă e de la bunica din șifonier...tre neapărat să verific dacă mai e acolo:))
Hm, privirea ei? Merge cu tată-său la altar de parcă ar merge la groapă..să mor io. Are o privire de zici că i-o murit familia...wtf? Nu asta e ceea ce a vrut ea începând cu prima carte? FML.
În fine, deși soundtrack-ul conține câteva pese bestiale de nuntă, SĂ MOR IO dacă am auzit pe fundal vreouna...(se poate să fi fost din cauză că imaginea a fost deranjată de umbra unui boschetar chel care s-a ridicat în plină splendoare, s-a holbat nu știu pe unde, s-a așezat, s-a ridicat din nou și a trecut prin fața întregului ecran care mai era și wide...a revenit câteva secunde mai târziu cu o doză de suc în mână...wow, nunta a fost perfectă :)) ).
Scenele în care ăia doi rup mobila și patul, sincer, nu mi-au plăcut, deși au fost făcute ca la carte :)).
Și simt nevoia să zic că Bella e o curvăăăăăăăă!!!! O curvăăăăăăăăăă! O cuuuuuuuuuuurvă!!!!
Deci nu-i de-ajuns că nici măcar nu își mișcă o bucă de cur ca să îl sune sau să îl caute pe Jacob, ba mai mult, apare ăla săracu la nuntă, mă rog, în pădure, îi spune pentru a nuștiu câta mia oară ce simte și se vede că suferă, și ea? Ea face pe mironosița ca după aia, să îl enerveze cu o chestie. LOL! 
Asta nu e tot..după ce află că e gravidă și va avea un plod vampir(dacă există așa ceva), iară îl $#@ de cap pe Jacob, care, săracu...se ceartă cu haita lui și acționează de unul singur...
Stai o țâră...da eu ce țâțele lui Shakira fac aici? Descriu tăt filmu...io nu-s normal.
Buun, pe asta o știam eu însumi, oare de ce mă mir? Stai așa, io nu mă mir! :))
...
Cam asta ar avea de zis crticul din mine, o da, să mai adaug că scenele de noapte nu le-am văzut din cauza calității imaginii, și scenele de după „sex” au fost prea grăbite, prea jucate fără emoții...putea fi puțin mai lung filmu...da în place la nebunie scena când se rupe Bella în două(oi fi sadic, pe bune):)) 
...
Așa, FANUL din mine(care nu a așteptat degeaba un an și ceva) declară mulțumit și cu un zâmbet invizibil pe față:
IOOOOOI! Ce tare o fost! Super-Extra-Mega-Giga-Ultra-Terra NEMAIPOMENIT!
Merită văzut, nu doar de fani!!! Categoric e filmul anului 2011! 
Abia aștept ultima parte din ultimu film care încheie(so sad) seria Twilight.
...
Cam asta fost părerea mea.
...
Dacă vreți filmul, sincer, nu am salvat adresa torrent-ului, dar îl am în PC...cred.
Deci, contactați-mă dacă vreți să îl vedeți.
Sincer, fără glumă, pentru un .CAM, se vede acceptabil. :D
...
See ya :)

5 comentarii:

  1. Ok, i was expecting you to say bad things, i expected you to have "an opinion" but duda, DO NOT MESS WITH THE DRESS, are you a !@#$%^ designer? No you're not, so shut the !@#$ up and criticize something else, i'm pissed, sorry>:D<, but the dress is very absolutely tottaly, incredibly amazing:XX::X:X:X:X:X::X:X so don't answer something back to me or i may kill you. The music, have no idea cuz the dudas:)) that filmed the "movie" i watch with a cam too, were eating something during the wedding so all i could hear was" crank, tanc, mhhm, mpta mpta:)) and so on. so dress and shoes amazing clar? Yeah her face is like v_v :)) or this: 0_o or something else:)) until she sees him:X and duda the werewolf is your love, not her's so you go find him, we don't care, he may cry or die or stare:)) at the WEDDING INVITATION not bilet>:P
    Hate you for what you write, love you cuz you're my bff, miss you a lot>:D<

    RăspundețiȘtergere
  2. =))
    LOL, jur că știam că o să zici ceva de genu :))
    Da mă cunoști foarte bine :))
    Nho, era musai să comentez :))
    Bine, recunosc, mi-o plăcut filmu, da honestly, tu nu ai MILĂ!!!
    DUDĂĂĂĂĂĂĂĂ :)) Fă bine și răspunde-mi pe tpu.
    Și mă poți omorâ acuma :))

    RăspundețiȘtergere
  3. În legătură cu ce-ai scris despre visul ei cu masacrul. Este prezent şi în carte. Se pare că ai ratat un "fir de păr".

    RăspundețiȘtergere
  4. De aia am pus „poate mă înșel”.
    Apăi, am citit cartea...hm, acum ceva timp...un an și..
    Deci nu mai țin minte exact.

    RăspundețiȘtergere
  5. Anonim, nu pot sa cred ca ai gasit un detaliu care desi nu i-a scapat lui C.B totusi a fost pe aproape:> that's new:)) and curious, though that i believe that u are now on his "people i have to kill" list:)) probably next to me:)) duda, i will answer u today, well actually tonight, promise::>:*>:D<

    RăspundețiȘtergere