marți, 10 mai 2011

MOVIE SECTION(I)

Hey, am revenit, și, am creeat o nouă rubrică, „Movies Section”, la cerere.
 ...
Încep cu câteva filme care merită văzute:  (îmi cer scuze pentru aranjarea în pagină, dar pur și simplu nu vrea altfel...)

1. PAUL(Paul. Un extraterestru fugit de acasă) 2011 - Comedie, Family.


 Clive Gollings și Graeme Willy sunt doi autori britanici de benzi desenate care sosesc în Statele Unite ale Americii pentru a participa la convenția Comic-Con de pe Coasta de Vest, după care se deplasează într-un autovehicul închiriat spre faimoasa Area 51, regiunea din partea de sud a statului Nevada cunoscută în literatura science-fiction ca locația în care se petrec cele mai multe fenomene supranaturale legate de OZN-uri. Situația se complică atunci când celor doi ratați simpatici le iese în cale Paul, un extraterestru care și-a petrecut ultimii 60 de ani închis într-o bază militară ultrasecretă pentru a fi studiat și care s-a decis tocmai acum să evadeze și să caute nava spațială cu care a aterizat pe Terra. Deși speriați inițial de bizara creatură de culoare verde, Graeme și Clive hotărăsc să se implice în cazul acestuia și să îl ajute pe Paul să se întoarcă pe planeta natală, devenind țintele unor agenți FBI care nu concep ideea de a pierde subiectul experimentelor lor și de a permite ca oamenii să afle despre existența unor ființe extraterestre.








Eu l-am văzut și vă pot spune că este foarte interesant și de bun-gust, pentru toți amatorii de filme simple, dar bune. Îl recomand cu căldură.






2. THE RITE(Ritualul) 2011 - Thriller, Drama.



Un film inspirat din fapte reale şi după cartea cu titlul "The Rite - The Making of a Modern Exorcist", "The Rite" regizat de Mikael Hafstrom şi Michael Petroni este un thriller/dramă - supranatural ce dezvăluie venirea diavolului în cel mai sfânt loc de pe pământ. 
 Un student sceptic şi deziluzionat al seminarului, Michael Kovak ajunge la Roma, unde urmează şcoala de exorcism a Vaticanului la cererea episcopului său. Aici el întâlneşte un preot neortodox, părintele Lucas, profesorul de exorcism care îi arată partea întunecată a tradiţiilor şi ritualurile de exorcizare folosite de preoţii Vaticanului în lupta împotriva demonilor. Împreună cu Ciaran Hinds (The Eclipse) şi Toby Jones (Capote) duc o luptă intensă cu forţe demonice ce duc într-un final la recâştigarea credinţei lui Michael.








Sună interesant, în ideea în care eu l-am descărcat deja, însă nu am avut ocazia să îl vizionez. Din câte am aflat, pot să vă spun că nu este deloc ceva Horror, dimpotrivă, filmul se vrea psihologic, beneficiind chiar de câteva scene de-a dreptul hilare.(ex.: în timpul unei exorcizări dificile, în timp ce rostea rugăciunea, lui X îi sună telefonul, și se oprește și vorbește la telefon).
Eu îl recomand, mi se pare destul de bun. 





3. BEASTLY(BESTIA) 2011 Romance, Fantasy, Drama.

Alex Pettyfer este Kyle Kingson, un tanar care le are pe toate: este frumos, este inteligent, bogat si are multe posibilitati. Dorind sa isi bata joc si sa o umileasca pe cea mai respingatoare colega de clasa, el o trece pe "lista" pe gotica Kendra Hilferty (Mary-Kate Olsen). O invita la o petrecere din cadrul scolii, unde o abandoneaza intr-un mod crud, necivilizat. Ea se razbuna, aruncand o vraja asupra lui, care il transforma in tot ceea ce el nu este. Furios din cauza noii lui infatisari, o confrunta pe Kendra si isi da seama ca singura solutie de a scapa de vraja este sa faca pe cineva sa se indragosteasca de el asa cum este: un lucru pe care il considera imposibil. Ingrozit de infatisara lui, tatal lui Kyle il alunga la Brooklyn, in compania unui proprietar simpatic si a unui tutore orb. In timp ce Kyle se gandeste cum sa indeparteze vraja si sa isi recapete viata lui obisnuita, el risca, oprind un dependent de droguri sa ucida un vanzator. Fiind constient de aceasta oportunitate, ii promite libertate si siguranta pentru fiica lui, Linda Taylor, daca aceasta se muta in casa lui.








Eu am citit cartea cu același nume(Bestia) scrisă de autoarea Alex Flinn. M-a fermecat întreaga poveste a adolescentului bogat și încrezut, și transformarea, nu numai a fizicului, cât și a psihicului personajului principal jucat bine de Alex Pettyfer. Împreună cu Vanessa Hudgens, face ca filmul să fie absolut bestial și inclus în lista cu „filmele ce trebuie să le vizionezi neapărat”. 

FILMELE + SUBTITRĂRILE LE PUTEȚI DESCĂRCA DE AICI(uTorrent):

PAUL  - SUBTITRARE 
THE RITE - SUBTITRARE 
BEASTLY - SUBTITRARE 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu