luni, 2 mai 2011

E OFICIAL!!! OSAMA BIN LADEN ESTE MORT!

DA, Osama Bin Laden, cunoscutul șef al grupării teroriste ”al-Qaeda”, a fost împușcat în cap, astăzi, de către niște soldați americani, după un schimb de focuri în propria „fortăreață”. Alături de el, au murit cinci gărzi de corp și 2 fii.

Mă tem de ce urmează, sincer. Dacă informația este adevărată și întradevăr, Osama bin Laden a murit, teroriștii vor răzbuna moartea acestuia, și nu o vor face într-un mod tocmai plăcut. Deja s-a dat anunț peste tot ”AVERTIZARE TERORISTĂ ÎN LUME!” .

Mă tot gândesc dacă o să se lege și de Românica noastră, măcar să știu că trimit o bombă în Palatul Parlamentului și am scăpat de Boc și de King-Băse.

În fine, oficial e panică peste tot, nu se știe de unde vor începe, ce-i drept, dar se fac pregătiri. Din câte știu(am aflat), în Japonia se fac mobilizări ale armatei, pentru un eventual atac terestru/aerian din partea al-Qaeda. Americanii stau lejer, deja mobilizați și pregătiți.

Românașii noștri, ei bine, Boc stă bine-mersi în birou și mai ordonează câteva „tăieri”, în timp ce Băse face ... altceva. Da, ar putea să vinăă bomba când vrea, că oricum ne va prinde în somn :)).


Așadar, cică e oficial!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu