sâmbătă, 14 iulie 2012

COMEBACK + MAIA MORGENSTERN...ÎNFIORĂTOR DE SUPERB

Eu când aud de "Maia Morgenstern", automat ştiu că este vorba de ceva cu totul şi cu totul deosebit, fiindcă mi-a dovedit asta, nu numai mie, ci unei lumi întregi. Talentul actoricesc îl poartă pretutindeni, şi în orice spot publicitar apare, face senzaţie.
Zilele trecute am aflat despre un spot publicitar recent creat pentru proiectul "Salvaţi Roşia Montană", şi spre surpriza mea, ghiciţi cine şi-a lăsat amprenta peste el.
Ce a ieşit, m-a lăsat la propriu şi la figurat..fără cuvinte:



În aceeaşi manieră "terifiantă", Dragoş Bucur:



"Un om valorează mai mult decât aurul pe care îl poartă. La fel şi o ţară..." - un mesaj cutremurător la adresa unei populaţii.
...

6 comentarii:

  1. Bine...e macabru de adevarat ce se intampla in tara asta si "Rosia Montana" din pacate nu e singurul exemplu ...oare de ce oamenii se ocupa numai de asta ?!?!?! mai exista si alte "afaceri "mai mult decat dubioase ,cum ar fi exploatarea gazelor de sist -care implica cate si cate dileme-...sper ca peste cativa ani sa nu il citam pe Camil Petrescu si sa cugetam ,zicand "Ne-a acoperit pamantul lui Dumnezeu!"si aceasta cu sensul propriu de baza.Mai bine am deschide ochii larg si am privi ceea ce ne inconjoara cu toate intrigile soartei ...

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte adevărat ce ai spus tu. Și totusi, noi nu putem face nimic...din păcate.
    Stăm și acceptăm schimbările și legile care ni se impun...trebuie o revoluție...

    RăspundețiȘtergere
  3. Mai Catalin...cum adica "noi nu putem face nimic"?!?!?!?!??! Din cate stiu eu ar trebui sa fie democratie...unde e "suveranitatea poporului"? Si ai dreptate daca ni se incalca drepturile ,ne revoltam (degeaba suntem o tara de rockeri -da 1 rocker la 100 de cocalari-),iesim in strada ...\m/

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu e vorba de genuri muzicale aici, problema e la nivel național...asta e, nimeni nu face nimic...eu aș emigra :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Genurile muzicale reprezinta o parte din personalitatea "ascultatorului"...si unde ai emigra in Ucraina sau in Ungaria ?!:)) care-ti place mai mult ?!(le-am luat ca variante ca-ti sunt aproape de tine)

    RăspundețiȘtergere