vineri, 23 martie 2012

AȘA DA! HAI ROMÂNI, CĂ SE POATE!!!

Da, da, da!
Un motiv pentru care sunt mândru că-s român!Cât de frumos sună vocile românilor pe o așa piesă...Cât de cristalină e vocea unicei și inegalabilei Lara Fabian...genial, pur și simplu genial!
Mai rar așa ceva prin România, deci, fuck you Inna, egalează asta dacă poți!

9 comentarii:

 1. inteleg piesele sunt inegalabile , dar tu numai de asta esti mandru ca esti roman?alceva nu pot face romanii?!doar asta?!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Romanii sunt remarcati in cam putine domenii din punctul meu de vedere

   Ștergere
  2. Sincer? Da...în rest, m-aș căra din Românica.

   Ștergere
 2. pentru "Un nebun " :scrie si despre mitingul de la Barlad (impotriva exploatrii gazleor de sist) sa vezi ca-s buni romanii:au spirit civic si chiar stiu sa se mobilizeze pentru o cauza buna

  RăspundețiȘtergere
 3. I can leave you comments:)) Si daca nu-ti spuneam, reaminteam eu de ea prin clasa a XI cred:)) ce postai tu azi pe blog ha? ha?:)) Lena L, vazand in fiecare zi cate-un roman facand numai tampenii iti cam pierzi credinta in umanitate sau cel putin in romani. Eu ca romanca cred in restaurarea noastra, cred ca din 10 daca doi sunt buni se poate, inca se poate, dar cineva ca 'un nebun' care in fiecare zi, FIECARE ZI vede cel putin 2 tampiti mai ales ca locul lui de munca ii ofera marea si minunata posibilitate de a vedea acesti tamptiti, chiar vorbeste in cunostinta de cauza. Doar nu crezi ca o fi afirmand ceva daca nu stie ce vorbeste sau nu ar avea o baza intemeiata. Da, sunt de acord ca putem mai mult, dar a putea a vrea si a face... Learn the diferrence!

  p.s Leaving comment like a sir, aaa lady:>

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Hey you, yeah, you showed me those songs and you said `better live` in..10th grade I guess.
   You rock :))

   Ștergere
 4. dude i still rock now too and i'm almost 20:)) well i still a teen:>

  RăspundețiȘtergere
 5. I DO NOT PEE, because i'm dead you kno`:)) I'm still not lettling it go and dude, it gets better!

  RăspundețiȘtergere