miercuri, 1 iunie 2011

1 IUNIE CU SURPRIZE!!!

Înainte să încep să vorbesc singur :)), vă urez tuturor un „1 iunie fericit!” și „La Mulți Ani!!!, cu ocazia zilei copilului.
Deși timpul trece peste noi și lăsăm copilăria în urmă, există o mică părticică din noi care râvnește să se mai joace măcar o dată ca un copil. De aceea, astăzi, 1 IUNIE 2011, noi sărbătorim acest sentiment, alături de ceilalți copii. Este o zi a distracției și a jocurilor.
Ca să vă aduc aminte de copilărie, sau să vă stârnesc „copilul din voi”, vă invit să ascultați urmăătoarea melodie și să cântați împreună cu mine:
„E o lume minunată în care veți găsi
 Numai copii...”
Piesa o știți foarte bine, deci, să-i dăm drumu:Pentru că tot am încălzit atmosfera, cum ar fi o zi ca asta fără râsete?
Nici cum...
De aceea, am pregătit ceva special pentru voi, dragi citiori: URMEAZĂ DECI, SURPRIZA ZILEI:
ce să fie, ce să fie??? O mașinuță, poate o păpușică?
NUUU, NICI VORBĂ!

TATATATATATATATATATATATATATAAAAAA!!!!


exact!!!
Oameni buni, vă prezint surpriza zilei dintr-un parc în care s-a organizat astăzi, un spectacol pentru copii, și nu numai!! Pentru mine, asta a fost surpriza zilei.


Să privim mai îndeaproape, „surpriza”:


Cam asta au putut admira „copiii” în parc.
=)) Știu, e bestială!!!
....................................

Și acum, să va fac poftă cu ceva inedit:


 Deci, mmmmmm, în ciuda faptului că e ROZ(apropo de asta, tot aici, în parc, am auzit un pronunțat un nou stil de muzică: Rock”n Rozzzzzzz), fost delicioasă(nici nu avea cum fi altfel, că eu nu am mai mâncat din aia de câțiva ani buni :)) ).


Închei deci, în aceeași atmosferă veselă, însă nu plec așa, pur și simplu, ci lăsându-vă să râdeți:

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu