vineri, 27 aprilie 2012

SHAMELESS...

Ok, nu cred că are vreun rost să îmi justific absența, doar spun că am avut 2 motive bine întemeiate(ok, unul dar cu două cauze) pe care le prezint în două titluri:

1. Agonie și Extaz (Irwing Stone) - promit, promit că o să îmi spun părerea îndată ce termin cu ea.


2. Românul. O autobiografie erotică (Bruce Benderson) - sincer, cartea asta aș vrea să nu se mai termine...

...
Acum că m-am justificat(nu, nu m-am scos și nu, nu am renunțat nici la poezie, pur și simplu mă țin în priză două cărți cu totul și cu totul bestiale, nu aș putea să spun care e cea mai cea), ce să zic?
Aș avea câteva chestii de zis despre ceea ce s-a întâmplat azi, dar am zis că nu o să mai fac nici măcar caterincă pe seama „politicienilor”, deci, spun doar că:

„A PICAT GUVERNU...SĂ MĂ BUCUR SAU NU?”


Și acum, să trec la ceea ce aveam să vă recomand(că io îs din ăla, cu recomandări): nu știu dacă vă uitați la TV(eu nu-s big fan al tembelizorului) și pot să afirm că în materie de seriale fiecare post TV din România duce lipsă de așa ceva. 

Ei bine, există internet, există vplay, și există SHAMELESS, serialul pe care îl recomand tuturor, și, nu mă îndoiesc că poate o să vă regăsiți pe undeva(sad but true) pe ici, pe colo. 

Nu o să o dau în descrieri inutile, de altfel, ci o să vă zic doar „merită”, e unul dintre cele care transmit un mesaj prin fiecare acțiune.

Categorizat la secțiunea „comedy/family”, eu aș spune mai degrabă „drama”, fiindcă, părțile amuzante nu sunt decât o satiră bine intercalată în „poveste”.

Deci, dacă v-a fost dor de mine, iată-mă aci-s cu formalitățile mele super-ultra-mega academice și cu exprimările mele lipsite de sens(da ce, știu și io).

Nu îmi rămâne decât să vă mai zic că o să mă re-cufund în profunzimea celor două cărți și revin cu părerile personale, atât pentru prima, cât și pentru a doua carte. O vizionare plăcută vă doresc și lăsați un comentariu dacă v-a plăcut ce ați văzut.
:)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu