luni, 16 ianuarie 2012

PROSTIA DE PE LUME..NU! DEFINIȚIA UNUI HIT!

Cum să creezi cel mai tare hit dă hit evăr de nevăr că nici ochiul lui Sauron nu a mai văzut așa ceva...E foarte simplu și o să vă explic pe scurt, în doar câțiva pași simpli:


Pasul 1: Se hotărăște asupra genului dă muzică care tră să dea bine la public, dăăă. În acest caz, genul e musai a fi manele cu puțin bass de-alui InnaMenghina, și ca totul să iasă foarte, foarte excelent, se adaugă...efectele speciale.


Pasul 2: Se știe că un hit, nu tre să fie full de versuri, că deah, cine le ascultă când bassul ăla te „vrăjește” de numa numa, și săraca inimă, vai de ea...Deci, tot ce avem de făacut este să adăugăm clar niște versuri simple, pe care, dacă, cântă live artistul, să nu uite cum să facă playback cu microfonu pornit.
Exemplu de astfel de versuri: „ooooooo”, „aaaaaaaaaaa”, „yeaaaaaaaaaaah”, „baby”, „olalalalalalala”, în cazul de față „chacarron macarron”.


Pasul 3: Acum că bass este, ritm dă hit este, versuri este, tot ce tre adăugit e un videoclip, că altfel, nu ajunge cunoscut.
Deci se caută niște blonde(da blonde rău, și nu mă refer la păr), dotate(sau nu, în cazul de față), și se pun colo să danseze de să să rupă mesele și podelele, nu alta.

Pasul 4: Artistul va trebui să împrumute ceva din muzica internațională(eu îl asemăn pe nextu cu Pitbull :)) ), puțin din muzica „clasică”(Guță e modelul) și ceva din noul trend(Conectăr rămâne cocalarul no.1, dă winnăr).


Pasul 5: Uploadarea pe Youtube păntru vizualizări(sau nu) și comentarii.

Acum, că ați aflat cum puteți și voi să „hităliți”, vă rog să încercați această tactică.
Rezultatul...dați click pe link și vizionați minunea.

Doamnelor, domnilor și voi restul...HIT-ul:



Și...în exclusivitate...VERSURILE:


Chacarron, Chacarron, Chacarron, Chacarron , ualuealuealeuale ualuelaelaellalea, alsualsualualauusualulus ,,,alsualsualualauusualulus ?
Chacarron, Chacarron, aliluliron,, Chacarron, Chacarron, aliluliron ,, Chacarron, n? ,, Chacarron, ,, aliluliron ,, Chacarron, Chacarron, aliluliron,,
ualuealuealeuale ualuelaelaellalea, alsualsualualauusualulus ,,,alsualsualualauusualulus ? (2x)
Chacarron, Chacarron, aliluliron (4x)

2 comentarii:

  1. Ok am ras cu lacrimi la un momendat cred ca zice blablabla ca numa`si misca gura:))) Chacaron:))) alilurion:)) Numa` tu poti afla de-aste feluri:))

    RăspundețiȘtergere