duminică, 1 ianuarie 2012

CUVINTE...PENTRU ÎNCEPUT DE AN

„Nu mai știu, a mai trecut un an,
 Ploaia iar îmi bate ușor la geam...”
Ăăă, da, revin în atenția voastră, în prima zi a lui 2012, și am câte ceva  de spus...

2011, a fost un an...dificil pentru unii, mai puțin pentru alții.
Pentru mine, 2011 a însemnat anul în care, mai înainte de toate, cea mai importantă perioadă din viața mea a luat sfârșit, mai exact, într-o ploaie de lacrimi și cu vocea tremurândă am spus:
„Vom pleca, vom pleca, vom pleca,
 Și când ceasul despărțirii va suna,

 Amintiri, bucurii, vise dragi ne vor lega,
 Iar anii-aceștia nu îi vom uita..”
A fost anul în care am spus „Adio” unor oameni altături de care mi-am petrecut 4 ani din viață(la început, mi s-a părut a fi prea mult...iar la final, am oftat de ce a fost așa puțin).
A fost..anul în care, a trebuit să „rup” niște legături puternice cu niște oameni pe care pot să îi consider nu doar prieteni și foști colegi, ci adevărați mentori pentru mine, oameni care mi-au dat un sfat când am avut nevoie, și și-au spus părerea când le-am cerut-o, oameni pe care îi respect și care m-au învățat câteva lucruri de care am nevoie în trecerea asta efemeră printre ani...
Tot în 2011, am simțit emoțiile și am trecut de „examenul decisiv” după care, cică, se orientează orice tânăr(not my case), dar totuși, am trăit momente de neuitat.
Multe altele s-au petrecut în 2011, unele de care nu vreau, sau nu aș vrea să îmi aduc aminte, și altele, care aș vrea să rămână multă vreme în interiorul meu, și nu numai.
Pe plan bloggeristic(nu e chiar un cuvânt existent), anul 2011 mi-a adus destulă inspirație, ce să zic, că am reușit de multe ori să postez zilnic(oh, yeah), și sunt destul de mulțumit de mine pentru chestia asta. 
Acum, la sfârșitul anului, am legat un parteneriat cu OVE, și daaaa, știu că nu am fost prea „activ” pe acolo, dar noh, am încercat să îl fac pe el să fie :)).
...
2012, Un An Nou! de la care nu pot să zic că am ceva așteptări deosebite, ci aș vrea doar ca să avem parte mereu de un izvor de pace și înțelepciune cu care să putem trece peste orice încercare.
Să fim mai buni, nu prea ne permite „situația” actuală în care ne aflăm, dar, putem să încercăm să îndreptăm unele greșeli și să începem anul cu o stare de bine(eu am reușit performanța incredibilă de a râde și a fi mai vesel decât în orice zi a lui 2011), și aș vrea ca asta să aibă urmări pe parcurs :).

Urările mele pentru voi nu se opresc la expresia „La Mulți Ani!”, și pentru că trăim niște vremuri nu prea plăcute, m-am gândit să vă ofer un mic cadou virtual, din care să învățăm cu toții câte ceva util.



Cum spuneam, vă ofer în dar acest filmuleț din care putem învăța niște lucruri extraordinare, și pot să afirm că eu, unul, AM ÎNVĂȚAT...


...

În încheiere, vreau să vă mai spun o dată să aveți parte de un an nou cât se poate de fericit și roditor, iar sănătatea să fie primul lucru de care să beneficiați.
...
notă***: Acest post este dedicat special unor persoane speciale care m-au schimbat, într-un fel sau altul: Jacob(rămâi cel mai bun dintre cei mai buni), Diana(lasă că povestim noi :)) ), boierii din XIIB(2007-2011, mă, ce dor mi-e de voi...), Deni(o persoană specială care mi-a deschis ochii cu privire la multe chestii..mulțumesc :) ), profesorii cărora le-am zis „La Revedere!” în iunie(Monica Stinea, specially) OVE(frățiorul meu internaut :D, măăăă!!!), familiei mele(oh, da, asta era prima, da nho.. :)) ), prietenilor noi și vechi(Adiță, Geo, Gabi, Alex-mai mulți, Dan, Alin, David, Lau, Ionuț,  etc.), Chriss-un specimen rar da din ăla bun de care nu tare mai găsești-omule, 1000 de ani tră să duci!, Moni-cu mesajul:„Tu! Vorbim pe 21 decembrie..de pică cerul, io unul jur, da jur că ..da defapt, ce jur că nu o să mai am când:))”, și...în fine, tuturor celor care mă cunosc și nu i-am pomenit pe aici, că nho, uit și io, ce să fac, îmbătrânesc :)). VĂ MULȚUMESC PENTRU TOT! LA MULȚI ANI!

2 comentarii:

  1. Frumos;
    Octavian Paler a fost una din marile personalitati ale tarii astaia,ai ceva de invatzat din aprope tot ceea ce a spus sau scris omul asta.Ma bucura faptul ca sunt oameni care citesc ce a scris el.
    Bura F.

    RăspundețiȘtergere
  2. :) Mereu e cineva care mă surprinde :)
    Mersi :D

    RăspundețiȘtergere